Политика за поверителност

Sneg, (“Компанията” или “Sneg”, “Ние”, “Нашите”, “Нас”) се ангажира да защитава поверителността на всички лица ( “Вие”,“Вас”,“Вашият”), които или посещават, или се регистрират(“Клиент”, “Посетител”, “Потребител”), за да използват услугата за резервации на уроци на Компанията чрез Нашия уебсайт на адрес www.sneg.app (“Уебсайт”) и/или нашето “Приложение”, както е дефинирано по - долу. Тази Политика за поверителност урежда практиките за поверителност на Sneg във връзка с използването на нашия уебсайт и нашето приложение.Тази политика, също така, посочва как боравим с информацията, включително и по отношение нейното събиране, обработка и използване, когато посещавате и използвате уебсайта и приложението. Тя, също така, описва избора Ви относно използването, достъпа и коригирането на Вашите лични данни. Използвайки Нашите Уебсайт и Приложение, вие разбирате и се съгласявате със събирането, съхранението и обработката на Вашите данни. Ако не сте съгласни с използваните от Нас практики, описани в тази Политика за поверителност, не трябва да използвате Нашите Уебсайт или Приложение .

Тази Политика за поверителност е важна, така че моля прочетете я внимателно.

За клиенти и посетители на Нашия Уебсайт / Потребители на Нашето Приложение

(Ако сте инструктор, моля прочетете раздела за инструктори по - долу)

Ние сме доставчици на услуги за инструктори и ски училища при предоставянето на нашите платформи за резервации на уроци.

Нашият онлайн Уебсайт и Приложението позволяват на всеки човек да резервира урок със ски училище или инструктор. Информацията, предоставена на Уебсайта и в Приложението или от посетители на уебсайта, или когато потребителите на приложението, се съхранява и управлява на сървърите на Нашите доставчици на услуги, за да бъде използвана от ски училищата или ски инструкторите да се свържат с посетителите или с регистрираните потребители за потвърждаване на направената резервация.

По-долу има повече информация за данните, които можем да събираме и обработваме.

Информация, която предоставяте.

Вие ни предоставите информация, като попълвате формуляри на нашия Уебсайт или в нашето Приложение.Това включва информация, която предоставяте доброволно, когато се регистрирате за използване на нашия Уебсайт или Приложение, търсите в Уебсайта или Приложението за ски училище или инструктор, когато използвате Нашата услуга за резервации на уроци, когато докладвате проблем с Уебсайта или Приложението или се свържете с нас по друга причина.Информацията, която ни предоставяте, може да включва Вашето име, пол, възраст, имейл адрес и телефонен номер.Тя, също така, включва всякаква допълнителна информация, която предоставяте във връзка с резервацията Ви за уроци или за ски училище, или за Вашия инструктор(което може да включва и информация за Вашето здраве).

Информация, която ние събираме

:(по време на всяко Ваше посещение на нашия Уебсайт или използване на нашето Приложение, ние можем автоматично да събираме следната информация)

Технически данни: адреса на интернет протокола(IP), използван за свързване на компютъра Ви с интернет;Вашата информация за вход;тип на браузъра, версия, държава и език;настройка на часовата зона;типове и версии на добавки за браузър;операционна система и платформа .

Данни, свързани с Вашето посещение, : пълния поток от кликвания за унифицирани локатори на ресурси (URL) към, през и от нашия Уебсайт или нашето Приложение (включително дата и час); време за реакция на страницата, продължителност на посещенията на определени страници, информация за взаимодействие със страницата (като превъртане, щраквания и задържане на мишката) и методи, използвани за прелистване от страницата .

Информация за устройството Всеки път, когато използвате нашето Приложение, ние можем да събираме информация за Вашето устройство.Това може да включва информация за типа мобилно устройство, което използвате, и неговия уникален идентификатор(например IMEI номера, номера на мобилния телефон на устройството, MAC адреса на безжичния мрежов интерфейс на устройството или push ID), мобилната операционна системата, която използвате, и информация за мобилната мрежа .

Информация за потребителя

Информация за потребителя се отнася до всяка информация, която доброволно ни предоставяте, и която Ви идентифицира лично, включително Вашето име, имейл адрес, телефонен номер и друга информация за Вас. Тази информация може също да включва информация за Вас, която е публично достъпна в интернет, като например от Facebook, Linked In, Twitter и Google .

Личната информация включва също информация за навигация, която може пряко или косвено да идентифицира дадено лице.Навигационната информация се отнася до информация за Вашия компютър и посещенията ви на нашия Уебсайт и използването на нашето Приложение, като Вашия IP адрес, географско местоположение, тип браузър, източник на препратка, продължителност на посещението и прегледани страници.

Използване на данни

Ние използваме данните, които събираме, само в съответствие с тази Политика за поверителност.Всички посетители и регистрирани потребители ни предоставят своята информация доброволно и са длъжни да спазват тази Политика за поверителност.Ние използваме съхраняваната за Вас информация по следните начини:

  • За да изпълняваме задълженията си, произтичащи от нашата Услуга за резервиране на уроци, която поискате от нас;

  • За да Ви уведомим за промени в нашата услуга за резервации на уроци, които могат да Ви засегнат

  • За да гарантираме, че съдържанието от нашия Уебсайт и нашето Приложение са представени по най-ефективния начин за Вас и за Вашия компютър или устройство;

  • За да подобрим нашата услуга за резервации на уроци по снежни спортове;

  • За да измерим или разберем ефективността на нашата реклама за Вас и другите и да Ви предоставим подходяща реклама;

  • За да я предоставим на ски училища и инструктори, които да се свържат с Вас и да Ви дават предложения и препоръки относно уроци, които може да ви заинтересуват, по имейл, телефон, SMS, “push” известия или чрез нашите Уебсайт или Приложение;

  • За да Ви напомня за планираните Ви уроци;

  • За администриране и вътрешни операции, включително отстраняване на неизправности, анализ на данни, сигурност на данните, тестване, изследване, статистически цели и цели за проучване.;

  • Можем също да използваме Вашите данни за маркетингови цели.Например, Sneg може да използва предоставените от Вас данни, за да Ви изпрати информация относно Компанията и нейните услуги, както и относно промените в правните документи

    Разкриване на Вашите лични данни

    Можем да споделим Ваши данни със ски училищата и инструкторите, за да им дадем възможност да предоставят уроците и ефективно да управляват отношенията с клиентите .

    Ние, също така, можем да предоставим Вашата информация на доставчици на анализи и търсачки, които ни помагат при подобряването и оптимизирането на нашия уебсайт и нашето приложение .

    Можем да споделяме Ваши данни с нашите договорени доставчици на услуги, така че тези доставчици на услуги да могат да предоставят услуги от наше име и с други компании, за да работим с тях, включително филиали на нашата компания .

    Можем, също, да разкрием Ваши данни на трети страни в следните случаи:

    • ко сме длъжни да разкрием или споделим Вашите лични данни, за да изпълним правно задължение

    • За да приложим или изпълним нашите условия и други споразумения;или

    • За защита на правата, собствеността или безопасността на Sneg, ски училищата, инструкторите или други .

    • Ако правоприлагащи или регулаторните органи поискат това във връзка с техните разследвания

    Запазване на Вашите лични данни

    Ние пазим личните данни, които Вие ни предоставяте, докато имаме законова нужда за това(например, толкова дълго, колкото е необходимо, за да спазим нашите законови задължения, да разрешим въпроси или да приложим нашите споразумения).Когато нямаме текуща законова нужда да обработваме Вашите лични данни, ние ще ги изтрием сигурно или ще ги изолираме от всякаква по - нататъшна обработка, докато изтриването стане възможно.Ние ще изтрием Вашите данни от сървърите на по - ранна дата, ако поискате това.Можете да се отпишете от нашите маркетингови комуникационни канали, като активирате връзката “отписване”, разположена в долната част на нашите имейли, актуализирайки предпочитанията си за комуникация, или като ни изпратите имейл на адрес support@platformservices.net.

    Сигурност на личните Ви данни

    Ние използваме различни подходящи технологии и процедури за сигурност, за да защитим Вашите данни от неоторизиран достъп, използване или разкриване.Цялата лична информация е защитена с помощта на подходящи физически, технически и организационни мерки за защита по всяко време .

    Ние не споделяме и не продаваме лични данни, събрани от нашия Уебсайт и нашето Приложение с трети страни, освен в специални случаи, описани в тази Политика за поверителност .

    Как да получите достъп и да контролирате Вашите лични данни

    • Вие разполагате със следните права по отношение на личните данни:

    • Може да поискате достъп, коригиране, актуализиране или изтриване на Вашите данни .

    • Може да възразите срещу обработването на Вашите данни, да поискате от нас да ограничим обработката им или да поискате прехвърлянето им .

    • Ако сме събрали и обработили Ваши лични данни с Вашето съгласие, тогава може да оттеглите съгласието си по всяко време .

    • Имате право да подадете жалба до орган за защита на данните относно нашето събиране и използване на Вашите лични данни .

    Може да актуализирате, промените или изтриете Ваши лични данни по всяко време, като редактирате потребителския си профил.Може, също така, да поискате Вашите лични данни да не се обработват .

    Ако решите да оттеглите съгласието си, можете да го направите по всяко време.Оттеглянето на Вашето съгласие няма да засегне законосъобразността на обработването, което сме извършили преди оттеглянето, нито ще засегне обработката на Ваши данни, извършена въз основа на законови основания за обработване, различни от съгласието .

    Може да отправяте всякакви запитвания или оплаквания, свързани със спазването на нашата Политика за поверителност към адрес support@platformservices.net.Ако имате притеснение относно поверителността или използването на данни, което не сме посочили изрично, може да поискате от надзорния орган да проучи проблема и ние ще Ви уведомим за напредъка на разследването и неговия резултат в разумен период от време .

    В случай на нарушение на сигурността на личните данни, ние без ненужно забавяне и ако е възможно, не по - късно от 72 часа, след като сме узнали за това, ще уведомим Вас и надзорния орган за нарушението на сигурността.Ако уведомлението до Вас и надзорния орган не бъде направено в рамките на 72 часа, ние трябва да посочим причините за забавянето.Ние документираме всички нарушения на личните данни, включвайки фактите, свързани с нарушението на личните данни, последиците от него и предприетите коригиращи действия .

    Може да се свържете с длъжностното лице по защита на данните по отношение на всички въпроси, свързани с обработката на Вашите лични данни на адрес support@platformservices.net .

    Промени в Политиката на поверителност

    Запазваме си правото да променяме тази Политика за поверителност.Всички промени ще бъдат публикувани своевременно на нашия Уебсайт и ние ще предоставим известия за промените в тази Политика за поверителност чрез нашия Уебсайт преди промяната да влезе в сила .

    Връзка с нас

    Въпросите относно Политиката за поверителност трябва да се отправят до служителя за поверителност на Компанията чрез имейл адрес support@platformservices.net .

    Връзки към други страници

    Ако използвате връзки от нашия Уебсайт към други страници, моля имайте предвид, че тези страници имат свои собствени политики за поверителност, за които ние не можем да поемам отговорност.Моля проверете техните политики, преди да изпратите каквито и да било лични данни на тези страници .

    За Ски инструктори, регистрирани на Нашите платформи

    Освен правилата, които важат за клиентите и посетителите относно поверителността(както е посочено по - горе), ние ще използваме, обработваме и разкриваме Ваши лични данни в съответствие със Закона за защита на личните данни .

    Вашите данни включват:

    • Вашето лицево изображение/снимка

    • Име

    • адрес и данни за контакт

    • местоположение(с помощта на GPS технология)

    • подробности за Вашето обучение, квалификация и опит

    • квалификация за работа като ски инструктор

    • езикови умения

    • отзиви на клиенти за Вашите услуги или подробности за всякакви оплаквания на клиенти

    • всякакви други лични данни, които можем да съберем от Вас, или по друг начин да получим от трети страни .

    Длъжни сте да ни уведомите за всяка промяна в личните данни .

    Използването и разкриването на лични данни от наша страна може да включва:

    • Отговаряне на всякакви въпроси, които може да имате

    • Представянето Ви(с използването на Вашето изображение) чрез нашия Уебсайт или нашето Приложение на членовете на обществеността, които търсят услуги за уроци по ски или сноуборд от професионални инструктори

    • Спазване и прилагане всяко споразумение между Вас и нас

    • За анализ и проучване

    • Подпомагане да се възползвате максимално от нашите услуги

    • Разглеждане на всякакви жалби или разследвания

    • Спазване на законови и други законови изисквания

    Обработка на данни при наш правен интерес

    Ние помагаме на инструкторите да се възползват от услугата за резервация на уроци и да използват всички предимства, които тя предоставя .

    Разкриване, доколкото е разумно необходимо, извън посочените по - горе цели .

    Можем да наблюдаваме използването от Ваша страна на нашите технологии, системи и лични данни за целите на водене на записи, за установяване на факти, за установяване на съответствие с регулаторни и саморегулиращи процедури, за предотвратяване, откриване или разследване на: престъпления, неправомерни действия, неоторизирани използване на нашата собствена технология и / или лични данни на клиента, неспазване на което и да е споразумение между нас и Вас или която и да било от нашите практики и процедури .

    Инструкторите са длъжни да спазват Закона за защита на личните данни, нашата политика за поверителност и други политики и процедури, за които сме ги уведомили своевременно .

    По отношение на личните данни на Клиента Инструкторите ще:

    • използват лични данни само дотолкова, доколкото е необходимо за целите на провеждането на уроци за клиенти и за никакви други цели (включително, но не само, техни собствени маркетингови цели)

    • се въздържат от разкриване на каквито и да било лични данни, освен ако не е изрично разрешено от нас

    • ограничат лични данни да бъдат прехвърляни извън Европейското икономическо пространство

    • ни съдействайте своевременно с искания по отношение на лични данни

    • ни препращат незабавно всички съобщения от клиенти, регулаторни органи и други трети страни по отношение на лични данни, като междувременно се въздържат да отговарят на подобни съобщения или да действат по тях без нашето предварително съгласие, и

    • ни предоставят при поискване лични данни в разумно посочен срок и формат.

    Наше задължение е да съхраняваме, транспортираме и да се разпореждаме по сигурен начин с личните данни на всеки Клиент, за да предотвратим неоторизирано разкриване, достъп, загуба, унищожаване и / или повреждане на такива лични данни .